آخرین اخبار
کد مطلب: 124706
دکتر فريبرز جباري:
اعتياد در رأس همه ي آسيب هاي اجتماعي قرار دارد
تاریخ انتشار : 1395/12/09 13:28:36
نمایش : 1723
هدايت‌الله بابامير، دبير ستاد مبارزه با مواد‌ مخدر شهرستان لردگان ازهمايش يک روزه پيشگيري از اعتياد با هدف آشنايي دانشجويان با مضرات انواع مواد مخدر، مواد روان‌گردان جديد و راهکارهاي پيشگيري از شيوع اين بلاي خانمان‌سوز در دانشگاه هاي پيام‌نور و علمي کاربردي و آزاد شهرستان لردگان خبر داد.
به گزارش خبرنگار سلام لردگان؛ دکتر فريبرز جباري استاد دانشگاه و کارشناس روانشناسي در همايش مواد مخدر در دانشگاه علمي کاربردي شهرستان لردگان گفت: اعتياد مادر همه آسيب هاي اجتماعي در جامعه است.
وي افزود: مواد مخدر يکي از عمده ترين معضلات حال حاضر جوامع بوده که بسيار خطرناک و خانمان سوز است.

دکتر جباري با بيان اينکه مبارزه تنها راه مهار اعتياد در جامعه نيست بلکه پيشگيري از اعتياد از مهم‌ترين برنامه‌ها در اين حوزه است که با مشارکت آحاد جامعه عملي خواهد شد، تصريح کرد: بسياري از معتادان ناخواسته گرفتار اين بلاي خانمان سوز شده‌اند که اين امر اهميت آموزش و نقش خانواده‌ها و دانشگاه ها در پيشگيري و کاهش اين معضل بزرگ را پررنگ‌تر مي‌کند.

دستمال کاغذي مرطوب اعتيادآور است
 دکتر جباري استاد دانشگاه، با اشاره به ترفندهاي مختلف سوداگران و مافياي مواد مخدر در گسترش مواد مخدر هشدار داد: دستمال کاغذي‌‌هاي مرطوب که به‌عنوان جوان‌ساز پوست فروخته مي‌شود، اعتيادآور است.
اين دستمال‌ها پس از دوبار مصرف اعتياد ايجاد مي‌کنند و داراي نوعي ماده مخدر صنعتي به نام «السي من» از مشتقات آمفتامين و شيشه هستند.

توزيع شيشه در برخي آرايشگاه ‌هاي زنانه
اين کارشناس افزود: امروزه برخي از سالن‌هاي زيبايي بانوان به عوامل توزيع مواد مخدر "شيشه" تبديل شده است و آن را به عنوان ماده ‌اي موثر که به صورت محلول پودر و براي از بين بردن چين و چروک‌ هاي صورت و البته موثرترين ماده براي لاغر شدن به مشتريان خود معرفي مي‌ کنند.

جباري ادامه داد: برخي از بانوان نيز که زيباتر شدن برايشان در الويت قرار دارد، پس از چندبار شنيدن تبليغات، وسوسه شده تا حداقل براي يکبار هم که شده اين ماده را استفاده کنند اما بعد از مدت کمي کاملا به آن وابسته مي‌ شوند و به اين دارو اعتياد پيدا مي کنند.

وي افزود: هروئين و شيشه بيشترين موادي هستند که در جامعه ما مصرف مي شوند و هر شخصي که يک بار مصرف شيشه داشته باشد 99 درصد مبتلا به اعتياد مي شود .

 دکتر جباري استاد و کارشناس روانشناسي به عنوان سخنران اين کارگاه آموزشي با بيان آثار وخيم و زيانبار مصرف مواد مخدر براي فرد و جامعه و راههاي پيشگيري از اعتياد ابراز نمود: متاسفانه سن اعتياد به مواد مخدر و محرک کاهش يافته و لذا بايد هوشيارانه وارد عرصه پيشگيري از اعتياد شد زيرا اين امر  نشان‌‌دهنده حاد بودن وضعيت اين خطر در کشور است.

وي در پايان سخنان خود يادآوري کرد: بايد برنامه‌هاي ويژه‌اي براي آگاه‌سازي جوانان در مورد اين معضل و آثار ويرانگر آن توسط دانشگاه‌ها، مراکز علمي، آموزشي و همچنين در مدارس و به‌ويژه در خانواده‌ها اجرا شود.
انتهاي خبر/630 ل

 
 
 
 
ارسال کننده
ایمیل
متن
 



جهت عضويت در کانال های خبري سلام لردگان روی تصاویر کليک کنيد
پیوند
سايت رهبري

دولت

مجلس